Merken Zonnepanelen

SunPower Zonnepanelen

SunPower zonnepanelen

Laatste Update: August 26, 2023 door Hendrik

De SunPower zonnepanelen zijn zeer populair. En dit is niet voor niks. SunPower zonnepanelen heeft al jaren lang bewezen tot de beste aanbieders te horen. Ze leveren top kwalitatieve zonnepanelen. Lees nu alles over de zonnepanelen SunPower.

Wat kosten Sunpower zonnepanelen?

We vallen gelijk maar met de deur in huis. Want ‘wat kosten sunpower zonnepanelen’. is een veel gestelde vraag. Natuurlijk kan je daar niet in 1 keer een antwoord opgeven. Maar als u ons een berichtje stuurt wat u precies nodig heeft (aantallen of m2) dan sturen wij u geheel vrijblijvend 3 offertes op. Wij kunnen dan de sunpower zonnepanelen ook vergelijken met andere merken. Dan heeft u snel antwoord op wat kosten Sunpower zonnepanelen.

SunPower zonnepanelen: Residentiële of Commerciële

Heel simpel gezegd betekent dit dat er SunPower Zonnepanelen zijn voor particulieren en bedrijven. Voor beide partijen geldt natuurlijk dat alleen de allerbeste SunPower zonnepanelen worden geleverd en geïnstalleerd.

Zonnepanelen van SunPower

Welke SunPower Zonnepanelen zijn er?

Het is al bekend dat SunPower Zonnepanelen tot de beste van de wereld behoren. Er zijn verschillende types die worden aangeboden. Wij laten hieronder zien welke dat zijn:

 • SunPower® Maxeon® zonnepanelen

Deze SunPower zonnepanelen zijn werkelijk uniek. Er zijn meer dan 1 miljard Maxeon-cellen waardoor er beter gepresteerd kan worden. Dit bewijzen de 30 miljoen exemplaren die dagelijks gebruikt worden. En dit geldt niet alleen als er een mooi zonnetje schijnt, maar ook bij zware weersomstandigheden. Een belangrijk aspect waar de Maxeon zonnepanelen goed in zijn, is de kracht bewaren in de loop van de tijd. Er zijn namelijk vele zonnepanelen die als gevolg van corrosie en breuken in de loop van de tijd hun kracht verliezen. Dit komt doordat er conventionele cellen worden gebruikt, De Maxeon zonnecellen hebben 86% van de redenen teniet gedaan t.o.v. oude cellen.

Meer vermogen betekent meer besparingen

Doordat de SunPower zonnepanelen meer vermogen hebben, is natuurlijk de uiteindelijke opbrengst ook veel hoger. De Maxeon 3.0 is het eerste zonnepaneel dat 400 Watt heeft. Dit is een uniek getal, waardoor veel mensen kiezen voor onze zonnepanelen. Volgens de berekeningen hebben de zonnepanelen van SunPower hierdoor een extra rendement van 55%, berekend over de eerste 25 jaar.

SunPower Maxeon zonnepanelen

Meer duurzaamheid betekent meer besparingen

De cellen van de Maxeon zonnepanelen zijn buigzaam. Hierdoor gaan ze bijna niet kapot, terwijl oude zonnecellen juist snel breken als er iets gebeurd. Hierbij moet je denken aan noodweer. Hier zijn de Maxeon-cellen uitstekend tegen bestand. Ze zijn getest op het meegaan van 40 jaar, dit lukt geen enkele andere zonnepaneel. Daarnaast wijst de praktijk dit ook uit. Er zijn namelijk bij 0,005% van alle zonnepanelen kleine probleempjes ontdekt. Een uniek percentage, wat zeker aangeeft dat u de beste zonnepanelen aanschaft.

 • SunPower® Performance zonnepanelen

De andere SunPower zonnepanelen die worden aangeboden zijn de Performance zonnepanelen. Bij deze panelen worden shingle-cellen gebruikt. Deze innovatieve gebruiken de goede aspecten van de conventionele cellen, maar door de jarenlange ervaring zijn deze zonnepanelen ontwikkeld tot top niveau. Deze zonnepanelen zien er net wat anders uit, wat voor sommige mensen uit esthetisch oogpunt belangrijk is.

Installaties op daken van huizen

De SunPower Performance-zonnepanelen zorgen ervoor dat elk huis een uitstarling heeft van luxe. Daarnaast blijven de hoge kwaliteit en de betrouwbaarheid optimaal.

Installaties op daken van bedrijven

Voor bedrijven zijn er op financieel vlak grote pluspunten. Dus niet alleen betere prestaties dan de conventionele zonnepanelen, maar ook worden bijvoorbeeld de aanloopkosten die bij projecten horen tot een minimum beperkt.

Betrouwbaar en duurzaam

Het speciale ontwerp van de shinglecellen heeft gezorgd voor veel populairiteit voor deze SunPower zonnepanelen. De panelen zijn heel erg sterk en zorgen daardoor ook door betere opbrengsten. Dit komt door:

 • De geleidende lijm van luchtvaartkwaliteit maakt de verbindingen tussen de cellen steviger, zodat ze bestand zijn tegen de belasting van dagelijkse temperatuurschommelingen.
 • Door redundante celverbindingen vermindert de impact van celbreuk op de energieopbrengst, doordat er flexibele paden ontstaan voor elektriciteitsdoorvoer.
 • Dankzij onze unieke inkapselingsmethodes worden de cellen beschermd en neemt de degradatie door blootstelling aan omgevingsfactoren af.

Er zit een verschil in het gebruik van de cellen. De SunPower performance zonnepanelen hebben de PERC-cellen met hoog rendement. De SunPower Maxeon zonnepanelen maken gebruik van de Maxeon-cel. Het unieke hiervan is bijvoorbeeld dat deze cel een massief koperen onderlaag heeft, hierdoor is de cel veel sterker dan een conventioneel zonnepaneel.

De SunPower zonnepanelen presteren het beste van alle zonnepanelen

Zoals al gezegd leveren de SunPower zonnepanelen bijna 60% bewezen meer zonne-energie uit de panelen. Het zijn dan ook de krachtigste zonnepanelen ter wereld. Dus voor degene die zonnepanelen wil aanschaffen, is dit een zeer goede optie. Het gaat namelijk niet alleen om de zonnepanelen, maar juist om het investeren in eigen energie. Daarbij moet zeker gekeken worden naar vermogen i.c.m. levensduur en natuurlijk de opbrengst. Bij SunPower zonnepanelen zit je op al deze gebieden heel erg goed.

Voordelen SunPower zonnepanelen op een rijtje

Je hebt kunnen lezen dat er wel erg veel voordelen zijn. Het leuke is dat al deze voordelen dus ook echt bewezen zijn. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet:

 1. Veel meer energie (44+%) per vierkante meter. Dus minder zonnepanelen nodig voor hetzelfde resultaat.
 2. Meer opbrengsten gedurende hele looptijd. Dit loopt wel op tot 60% de eerste 25 jaar.
 3. Mogelijkheid om in een later stadium extra panelen toe te voegen.
 4. Een uniek 25 jaar garantie. Sunpower Zonnepanelen is 100% zeker van zijn zaak.
 5. Zelf mogelijkheid om te kiezen voor een ander design.

Waarom voor SunPower Zonnepanelen kiezen?

Natuurlijk is het uiteindelijke een makkelijke keuze om voor zonnepanelen te kiezen. Als je het geld hebt voor deze investering, gaat je natuurlijk je geld dubbel en dwars terug verdienen. Maar je moet ook een keuze voor een merk gaan maken. Hiervoor moet je een berekening gaan uitvoeren. De aanschafprijs en installatie is belangrijk, maar ook zeker hoeveel je elke maand kan gaan besparen. Vraag daarom de verschillende offertes op en ga zelf vergelijken.

Hieronder laten we zien waarom een keuze voor Sunpower zonnepanelen door miljoenen mensen is gemaakt.

SunPower is baanbrekend

De SunPower zonnepanelen hebben alle vele records verbroken. En om deze technologie ook voor uw eigen huis te hebben is zeker baanbrekend.

Vertrouwd door experts

De echte experts kiezen voor SunPower. Het is zelfs zo dat 80% van de grote verbruikers van zonne-energie in Amerika gebruik maakt van zonnepanelen van SunPower. Sinds 1985 zijn er al meer dan 30 miljoenen tevreden klanten

Uitzonderlijke producten

Zoals u heeft kunnen lezen heeft SunPower unieke producten. Ze hebben meer dan 1000 patenten die met zonne-energie te maken hebben. De oplossingen zijn uniek en krachtig! SunPower is de beste keus, in ieder geval de komende tientallen jaren.

Zonne-energie waarop u kunt rekenen

Het is wel duidelijk dat wij SunPower zonnepanelen adviseren. Al meer dan 30 jaar de beste aanbieder, dit bewijzen ze keer op keer. Ook de garantie die wordt gegeven op de zonnepanelen van SunPower zijn veelzeggend. Wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend informatie aan of laat een offerte maken.

Informatie Zonnepanelen

Op zoek naar zonnepanelen? Wij helpen graag.

Ontvang geheel vrijblijven 1 tot 3 offertes van uw lokale installateurs.

Ook kunnen we u bellen om advies te geven over uw dak, merk zonnepanelen en omvormers.

Wij zorgen voor een goede match tussen u, de zonnepanelen en de installateurs.

 

Voor een vrijblijvende offerte kan de onderstaande zonnepanelen calculator ingevuld worden.

Wilt u gewoon informatie ontvangen of uw vraag stellen?

Vul het formulier in onder aan deze pagina of ga naar de contact pagina.

Stel uw vraag of ontvang een vrijblijvende offerte

Op zoek naar zonnepanelen? Wij helpen graag.

Ontvang geheel vrijblijven 1 tot 3 offertes van uw lokale installateurs.

Ook kunnen we u bellen om advies te geven over uw dak, merk zonnepanelen en omvormers.

Wij zorgen voor een goede match tussen u, de zonnepanelen en de installateurs.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *