Smart Lock

De Top 5 Beste Slimme Deursloten van 2023: Een Grondige Vergelijking

Beste Slimme Deurslot

Laatste Update: October 30, 2023 door Hendrik

In de hedendaagse wereld is het belang van een veilig huis niet te onderschatten. De technologie heeft ons in staat gesteld om onze veiligheid naar een hoger niveau te tillen. Een van de technologische innovaties die dit mogelijk maakt, zijn slimme deursloten. Deze gadgets zijn ontworpen om niet alleen je huis te beveiligen maar ook het beheer van toegang gemakkelijker en flexibeler te maken. In dit artikel belichten we de beste slimme deursloten van 2023 om je te helpen een weloverwogen keuze te maken.

1. WeLock: De Ultieme Slimme Deurslot

We hebben het beste slimme slot getest en zonder twijfel is de WeLock de winnaar. Met zijn makkelijke installatie en gebruiksvriendelijke app, waren we binnen no-time up and running. De mogelijkheid om het slot te openen met een vingerafdruk, kaartje of de app maakt het een van de meest flexibele opties op de markt.

Met onze kortingscode krijg je 53 euro korting en gratis verzending binnen 24 uur en 2 jaar garantie!

Gebruik Code CNHD53 voor 53 euro korting!

2. Nuki Smart Lock 3.0

Ook is er een ander Nuki Smart Lock 3.0 versie (dus geen pro versie). Dit slot is een stuk goedkoper, maar mist wel een aantal functies. Zo heeft dit slot geen ingebouwde bridge (wel los aan te schaffen), een bridge is nodig voor een koppeling met andere smart home systemen of het bedienen van het slot op afstand. Wel is dit slot net zoals de pro versie makkelijk te installeren op het huidige cilinderslot.

Verkrijgbaar bij:

  • bol.com (€163,00)
  • coolblue.nl (€169,00)
  • tink.nl (€339,95)

3. Bold Smart Lock SX-33

De Bold Smart Lock SX-33 is ook een goede smart lock. Bij dit slot moet je wel het cilinderslot van het huidige slot vervangen. Het slot werkt onder andere met het smart home systeem van Google Assistant en Homey. Je kunt het slot openen via je telefoon met de app, maar je kunt het slot ook openen met een zelfbedachte pincode.

Verkrijgbaar bij:

  • coolblue.nl (€199,00)
  • bol.com (€210,94)

4. Yale Linus slot

De Yale Linus slot is in onze ogen ook een goede smart lock. Het design van het slot is erg mooi en in verschillende kleuren te verkrijgen. De installatie is makkelijk en is net zoals het slot van Nuki te plaatsen op het huidige cilinder van je deurslot. Het deurslot werkt ook met geofencing en is op afstand te bedienen, maar je hebt hier wel de Yale Bridge voor nodig (los te koop). Ook voor een koppelingen met smart home platformen heb je de bridge nodig (behalve voor de HomeKit koppeling).

Verkrijgbaar bij:

  • bol.com (€240,00)

5. LOQED Touch Smart Lock

Het LOQED Touch Smart Lock is ook goede keuze wanneer je op zoek bent naar een slimme deurslot. De installatie van dit slot gaat iets lastiger, hierbij dien je namelijk de volledige cilinder te vervangen.

Verkrijgbaar bij:

  • bol.com (€309,00)
  • tink.nl (€349,00)
  • coolblue.nl (€349,00)

Veelgestelde Vragen Over de Beste Slimme Deursloten

Wat maakt een deurslot slim?
Een slim deurslot is een elektronisch slot dat kan worden bediend, gemonitord en beheerd via een smartphone app, en vaak ook integratie biedt met andere slimme thuisapparaten.
Hoe werken slimme deursloten?
Slimme deursloten werken door middel van draadloze technologieën zoals Wi-Fi, Bluetooth of Z-Wave, en kunnen worden bediend via een smartphone, smartwatch, of spraakassistenten zoals Google Assistant of Amazon Alexa.
Zijn slimme deursloten veilig?
Ja, slimme deursloten zijn ontworpen met sterke beveiligingsfuncties zoals encryptie en kunnen zelfs veiliger zijn dan traditionele sloten als ze correct worden gebruikt.
Kan ik een slim deurslot zelf installeren?
Ja, veel slimme deursloten zijn ontworpen voor doe-het-zelf-installatie, maar het is belangrijk de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen.
Wat als de batterij van mijn slimme deurslot leeg is?
De meeste slimme deursloten hebben een backup-sleuteloptie of een externe stroomback-up optie om toegang te behouden als de batterij leeg is.
Hoe lang gaan de batterijen mee in slimme deursloten?
De levensduur van de batterij in slimme deursloten varieert, maar gaat meestal tussen de 6 maanden tot een jaar mee afhankelijk van het gebruik.
Werken slimme deursloten met smart home systemen?
Ja, veel slimme deursloten kunnen worden geïntegreerd met smart home systemen zoals Google Home, Amazon Alexa of Apple HomeKit.
Kan ik mijn slimme deurslot op afstand bedienen?
Ja, met de juiste apparatuur en een internetverbinding, kun je je slimme deurslot op afstand bedienen via een smartphone app.
Wat zijn de voordelen van slimme deursloten?
Slimme deursloten bieden gemak, flexibiliteit, en een verhoogde veiligheid, samen met functies zoals toegangslogboeken, tijdelijke toegangscodes en automatische vergrendeling en ontgrendeling.
Zijn slimme deursloten het waard?
Als veiligheid, gemak en smart home integratie belangrijk voor je zijn, dan kunnen slimme deursloten een waardevolle investering zijn.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *