Smartwatch

Smartwatch met belfunctie

Smartwatch met belfunctie

Laatste Update: August 25, 2023 door Hendrik

Zou het niet geweldig zijn altijd jouw gezondheid te kunnen tracken, naar muziek te kunnen luisteren en zelfs telefoontjes aan te kunnen nemen zonder ooit maar een smartphone op zak te hebben? Welnu, wij verwelkomen jou graag in de wereld van een smartwatch met belfunctie.

De 3 beste smartwatches uitvoerig getest

Eind 2022 zijn de beste smartwatches van dit moment uitgekomen.

Het gaat om 3 topmodellen, die inmiddels al de best verkochte smartwatches van dit moment zijn.

Wij hebben deze 3 verreweg de beste smartwatches getest:

  1. Apple Watch 8: beoordeeld met een 9,4 (lees onze review)
  2. Samsung Galaxy Watch 5: beoordeeld met een 9,3 (lees onze review)
  3. Garmin Fenix 7: beoordeeld met een 9,2 (lees onze review)

‘Handsfree’ vanaf je pols bellen

De smartwatches zijn in de afgelopen jaren flink geëvolueerd. Naast het direct ontvangen van sms en chat meldingen, kun je met een smartwatch nu ook je fitnesstraining tracken en met de juiste uitvoering zelfs ‘handsfree’ vanaf je pols bellen.

Technisch gezien moet die smartwatch dan over een microfoon en luidspreker beschikken om dit allemaal mogelijk te maken. Maar dat dit dan allemaal met een smartwatch kan, is bijzonder gemakkelijker te noemen! Want zo hoef je niet meer apart op te staan om naar je mobiele telefoon te gaan zoeken.

Wil jij dit gemak ook aangenaam ervaren, investeer dan zeker in een smartwatch met belfunctie!

Lees nu ook:

Beste Smartwatch Dames

Oozoo Smartwatch Review

Smartwatch Aanbieding

Welke Smartwatch past bij mij?

Smartwatch met LTE/4G belfunctie

Plus voor de momenten waarop jij je mobiele telefoon niet in de buurt wilt of kan hebben, maar ook niet van de mogelijkheid van het kunnen bellen en sms’en afgesloten wilt zijn, bieden de LTE/4G compatibel smartwatches de perfecte oplossing.

Je kunt dan gewoon met je smartwatch bellen of sms’en terwijl je aan het sporten bent of als je om wat voor reden dan ook je smartphone niet kunt bereiken. Sommige telecom operators (zoals T-Mobile met de Multisim) laten je via een eSim zelfs hetzelfde mobiele nummer op jouw smartwatch als je smartphone gebruiken.

Overzicht van smartwatches met belfunctie

Hieronder is een overzicht van enkele van de beste smartwatches met een belfunctie die je in 2022 kunt aanschaffen.

Apple Watch Series 7

Als je al een iPhone bezit, dan is de beste smartwatch met belfunctie die je op dit moment kunt kopen de Apple Watch Series 7. Deze Apple Watch is in zowel in een LTE als een GPS + Cellular variant verkrijgbaar.

Als je graag wat geld wilt besparen, dan zou je voor de GPS + Cellular versie kunnen kiezen. Met deze versie kun je dan enkel bellen als jouw iPhone ook in de buurt is. Als je liever niet aan je iPhone gebonden wilt zijn, investeer dan in de LTE versie van de Apple Watch Series 7. Dit is zeker aan te raden voor al die individuen die veel tijd aan het sporten of hardlopen besteden.

Samsung Galaxy Watch 4

Als je graag voor de beste smartwatch met belfunctie voor je Android smartphone wilt gaan, kies dan voor de Samsung Galaxy Watch 4. Net als de Apple Watch Series 7 wordt de Galaxy Watch 4 in versies met LTE en Bluetooth, en enkel met Bluetooth geleverd. Maar als jouw budget het toelaat, dan raden we jou aan om voor de LTE versie te gaan. Omdat jij je dan ook, wanneer je dat maar wilt, compleet van je Android mobieltje kunt bevrijden.

OPPO Smartwatch

Je zou zeker eens naar de OPPO Smartwatch willen kijken als je prima zonder een geïntegreerde LTE/4G functie kunt leven. Het is namelijk één van de beste smartwatches met belfunctie die je voor jouw Android smartphone combinatie kunt kopen. En deze OPPO Smartwatch biedt alsmede een prachtig design met een scherp AMOLED display.

One Plus Smartwatch

De One Plus Smartwatch kan eveneens de ultieme mobiele buddy voor jou zijn. Dit omdat het niet alleen oproepen en sms’jes kan tonen, maar jij er ook handsfree mee kan bellen. Dit gebeurd allemaal via de Bluetooth verbinding met jouw smartphone. Het kan tevens de camera van jouw mobieltje op afstand bedienen en heeft verder ook nog eens meer dan 110 trainingsmodi die goed van pas kunnen komen als je erg van sporten houdt.

Fitbit Sense

De Fitbit Sense is een smartwatch voorzien van een touchscreen. Het biedt met haar prachtige design en stijlvolle bandjes een uiterst verfijnde uitstraling. Deze smartwatch met belfunctie kan bovendien erg handig zijn als je tijdens het rijden even moet telefoneren, of in andere situaties waarin je geen mobiele telefoon mag of kunt gebruiken.

Fossil Gen 6

De laatste smartwatch met belfunctie in onze lijst is de Fossil Gen 6 smartwatch. Deze smartwatch maakt gebruik van het Wear OS platform van Google en wordt direct met handige functies zoals de registratie van jouw hartslag en lichamelijke activiteiten geleverd. Met de geïntegreerde luidspreker biedt deze Fossil Gen 6 evenzo de mogelijkheid om ermee te bellen terwijl het met een smartphone verbonden is.

Conclusie smartwatch met belfunctie

Net zoals bij de Bluetooth headsets, kun je met een aantal smartwatches rechtstreeks via deze gadget bellen en gebeld worden in plaats van enkel een sms of chat notificatie te ontvangen. Dit is echter wel op voorwaarde dat deze zich dan binnen het draadloze bereik van jouw smartphone bevindt. 

Een heuse mobiele connectiviteit via LTE/4G is echter een optionele functie in smartwatches. Dus als jij naar een smartwatch met belfunctie op zoek bent waarmee je geheel zonder restricties mee kunt bellen, koop dan zeker een smartwatch met een ingebouwde LTE/4G connectiviteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *