iRobot Roomba Combo j9+

De Beste Robotstofzuiger: iRobot Roomba Combo J9+

De beste robot stofzuiger? Op dit moment wel. Met dubbele zuigkracht, inclusief dweilen.

Alleen de hele zware zuigkracht kan een robot stofzuiger nog steeds niet aan. Maar voor de rest is de iRobot Roomla Combo J9+ de meest unieke robotstofzuiger.

De iRobot Roomba Combo J9+ is een innovatieve robotstofzuiger die niet alleen krachtig zuigt, maar ook vlekken en fijnstof efficiënt verwijdert met zijn geavanceerde dweilfunctie. Dankzij de Smart Scrub-technologie beweegt hij zich dynamisch heen en weer tijdens het dweilen, waarbij hij extra druk uitoefent voor een grondige reiniging. Een bijzonder kenmerk van deze robot is zijn vermogen om tapijten te herkennen; hij tilt automatisch de dweil op wanneer hij over tapijt rijdt. Dit maakt het mogelijk om zowel harde vloeren als tapijten schoon te maken zonder menselijke tussenkomst.

Best mogelijke AI techniek

De J9+ onderscheidt zich ook door zijn intelligente zelfbedieningsstation. Hier leegt hij niet alleen zijn stofbak, maar vult hij ook automatisch het waterreservoir bij. De geavanceerde objectdetectie zorgt ervoor dat hij veilig navigeert rond objecten zoals kabels en speelgoed, waardoor de schoonmaak soepel en zonder onderbrekingen verloopt.

Aan alles is gedacht

In de iRobot Home app kun je de schoonmaakdetails nauwkeurig instellen. De robot leert van eerdere schoonmaakbeurten en past zijn routine aan om bijvoorbeeld vaker door de keuken te gaan als deze sneller vuil wordt. Zo biedt de iRobot Roomba Combo J9+ een op maat gemaakte, grondige schoonmaakervaring voor je hele huis.