Hue Camera

Hue Camera: Bedraad of met Batterij

Eindelijk. Hue heeft ook een camera. De Hue Camera werkt goed samen met de Hue verlichting.

Van goede kwaliteit en betaalbaar. Past mooi in een Smart Home systeem van Philips Hue.

Andere goede camera’s:

Bekijk alle Eufy Camera’s!

Bekijk alle Netatmo Camera’s!

Bekijk de goede Eve Outdoor Cam!

Hue ecosysteem

De Philips Hue Secure IP Camera’s zijn een essentieel onderdeel voor het versterken van de veiligheid in en rondom je huis. Met een reeks van 11 verschillende IP-camera’s kun je kiezen uit verschillende opties die perfect passen bij jouw specifieke behoeften. Deze camera’s zijn ontworpen om naadloos samen te werken met andere Philips Hue-producten, waardoor ze een slimme keuze zijn voor diegenen die al geïnvesteerd hebben in het Hue-ecosysteem.

Hue: combineert verlichting met beveiliging

Een van de meest indrukwekkende functies van de Hue Secure IP Camera’s is hun vermogen om te integreren met Hue-verlichtingssystemen. Stel je voor dat je lampen automatisch aangaan wanneer een van de camera’s beweging detecteert. Dit draagt niet alleen bij aan de beveiliging door potentiële indringers af te schrikken, maar zorgt ook voor extra gemak en comfort in je dagelijks leven.

Bewegingssensor

Daarnaast bieden deze camera’s de mogelijkheid om opname te starten zodra iemand langs een bewegingssensor loopt. Dit zorgt voor een extra laag van veiligheid en zekerheid. Met de Hue Secure IP Camera’s hoef je je geen zorgen te maken over het missen van belangrijke momenten of ongewenste activiteiten rondom je huis.

Jouw Smart Home systeem

Met het zoekwoord ‘Hue Camera‘ in gedachten, is het belangrijk om te benadrukken dat deze camera’s niet alleen staan voor veiligheid, maar ook voor slimme integratie en gebruiksgemak. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne, technologisch ingestelde huiseigenaar, die waarde hecht aan zowel veiligheid als slimme huisautomatisering.

Conclusie Hue Camera

Samenvattend, de Philips Hue Secure IP Camera’s zijn een perfecte aanvulling op elk smart home-systeem, met geavanceerde functies die zowel veiligheid als gemak bieden. Ze vertegenwoordigen de volgende stap in huisbeveiliging, waarbij gebruiksgemak en slimme technologie hand in hand gaan.

De toekomst

Philips Hue heeft onlangs het nieuwe Hue Secure-platform aangekondigd, een uitgebreide reeks van beveiligingsaccessoires die meerdere beveiligingscamera’s en nieuwe contactsensoren omvat. Hoewel er veel opwinding is over deze nieuwe producten, is er een belangrijke kanttekening: ze ondersteunen helaas geen HomeKit, wat betekent dat ze niet werken met HomeKit Secure Video.

Dit nieuwe beveiligingssysteem omvat vier verschillende camera’s voor zowel binnen- als buitengebruik en een contactsensor voor ramen en deuren. De camera’s zijn beschikbaar in zowel zwart als wit, met uitzondering van het model met de ingebouwde verstraler, die alleen in zwart verkrijgbaar is. De prijzen variëren van €199,99 tot €349,99, afhankelijk van het model en de functies.

Elke camera heeft een maximale resolutie van 1080p HD en is uitgerust met automatische nachtmodus, een microfoon, een speaker en een geluidsalarm. Ze bieden ook detectie van personen en huisdieren, hoewel ze geen gezichtsherkenning hebben. Om de camera’s te gebruiken is een Hue-bridge vereist en de beelden kunnen worden opgeslagen met een abonnement op de Philips Hue-dienst, met prijzen die variëren van €3,99 tot €9,99 per maand, afhankelijk van het abonnement.

De Hue Secure-contactsensor, verkrijgbaar voor €39,99 of €69,99 voor twee, kan aan ramen, deuren of kasten worden bevestigd en werkt met een batterij. Deze sensor kan helpen bij het automatiseren van verlichting en andere acties gebaseerd op de status van de deur of het raam.

In de Hue-app wordt ook het nieuwe Security Center geïntroduceerd, waarmee gebruikers alle aspecten van hun beveiligingsaccessoires kunnen bedienen en instellen. Dit omvat het instellen van automatiseringen, het handmatig activeren van een alarm en het contacteren van lokale autoriteiten of een vertrouwd contactpersoon.

Hoewel de Hue Secure-producten veelbelovend lijken voor het verhogen van huisveiligheid en het gemak van automatisering, is het gebrek aan HomeKit-ondersteuning voor sommige gebruikers wellicht een tegenvaller. De meeste functies en accessoires van Hue Secure zullen vanaf de herfst van 2023 beschikbaar zijn.