Deurbel

Kies de beste Eufy deurbel

Eufy deurbel

Laatste Update: May 26, 2024 door Hendrik

Er zijn verschillende modellen van de Eufy deurbel.

Vanaf 99 euro heb je prachtige deurbel met app en videocamera!

Maar heb je meer budget?

Kijk dan eens naar de Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro voor meer dan 400 euro.

Een super deluxe systeem, van zeer goede kwaliteit.

Eufycam Video Doorbell
Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

 

Smart Home simpel gemaakt

Het motto van de elektronica fabrikant Eufy is ‘smart home simpel gemaakt’. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze zeer gebruiksvriendelijke gadgets bouwen die speciaal zijn ontworpen om jouw leven aangenaam te verbeteren.

Elk Eufy product is met behulp van uiterst geavanceerde technologieën ontworpen. Producten die via een WiFi signaal naadloos met hun bijbehorende app samenwerken. Om je zo een makkelijke smart home ervaring te bieden.

Eufy is onderdeel van Anker Innovations, wat een toonaangevend en vertrouwde elektronicamerk is. Het levert een breed productassortiment aan consumentenelektronica. Waaronder ook de bekende en geliefde Eufy deurbel.

Waarom jij ook graag een slimme Eufy deurbel wilt

Met een slimme videodeurbel van Eufy kun je simpel zien wie er aan de andere kant van de deur staat, zelfs als je niet thuis bent. Deze superhandige gadget is niet alleen bedoeld om inbrekers op te sporen. Maar is ook ideaal voor de veiligheid van iedereen bij jou thuis. En vergeet daarnaast natuurlijk niet de gemoedsrust die het hun eigenaar brengt.

Laagste Prijs Eufy Deurbel!

Diverse modellen om uit te kiezen

Er zijn, afhankelijk van jouw behoeften en budget, diverse modellen om uit te kiezen. Maar zo’n geweldige Eufy slimme deurbel biedt altijd een tweerichtingscommunicatie. Zodat je met degene wie er voor jouw deur staat kunt praten. Je kunt er zelfs vooraf ingesproken berichten voor opnemen. Het is uiteraard weerbestendig, zodat je zowel bij regen als zonneschijn kunt volgen wat er voor haar camera gebeurt.

Lees ons artikel: beste deurbel met camera!

De Eufy smart deurbel is dankzij de ingebouwde bewegingsdetectoren met gezichtsherkenning een effectieve optie voor de beveiliging van je huis. Want deze camera streamt en neemt niet alleen video van potentieel gevaarlijke indringers op. Maar ze kunnen criminelen er ook van weerhouden om zich in de eerste plaats op jouw huis te richten.

Meldingen wanneer er beweging gedetecteerd wordt

Het stuurt jou meldingen wanneer er beweging gedetecteerd wordt. Het bevat daarnaast een ingebouwde luidspreker, zodat jij precies kunt horen wie er voor jouw deur staat.

Je kunt via de app ook bewegingszones instellen, zoals jouw veranda of tuin. Zodat de bewegingssensor enkel geactiveerd wordt wanneer iemand een stap in specifieke gebieden zet. Je kunt bovendien in de gaten houden wie er buiten jouw woning is als je op pad bent. Waarbij de meldingen die uitgestuurd worden rechtstreeks naar je smartphone worden verzonden.

Het is ook belangrijk om te weten dat alle Eufy slimme videodeurbellen met Amazon Alexa en de Google Assistant compatibel zijn.

Laagste Prijs Eufy Deurbel!

 

Je kunt uit een bedrade Eufy deurbel kiezen of eentje met een batterij

Als je aan een video deurbel denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een bedrade deurbel die op een transformator aangesloten wordt. Want een bel heeft stroom nodig om te werken. Aan de andere kant gebruiken de draadloze video deurbellen tegenwoordig vaak batterijen.

Het grote voordeel hiervan is dat ze geen enkele verbinding met een stopcontact nodig hebben om te werken. En als je verhuist dan kan een deurbel met een batterij bijzonder gemakkelijk met je mee verhuizen.

De voor- en nadelen van een bedrade deurbel

De voordelen van een bedrade deurbel is dat er geen interferentie tussen andere draadloze verbindingen is. Deze oplossing blijft ook werken als je een internetstoring hebt. En je hoeft jezelf er bovendien nooit aan te herinneren om de batterij ervan te vervangen of op te laden.

Bedrade deurbel zonder abonnement

Het grote nadeel van een bedrade video deurbel is dat het ingewikkeld kan zijn om te installeren. Dit is vooral het geval als je geen ervaring hebt. De installatie vereist uiteraard bedrading en je moet boren.

Een bedrade Eufy deurbel kan haar benodigde stroom gelukkig uit je bestaande deurbel bedrading halen. Het kan echter niet altijd met de bestaande bel of chime samenwerken. Maar het wordt in sommige gevallen direct met een eigen draadloze plug-in chime of HomeBase speaker geleverd. Dus dat is dan ook niet echt een probleem te noemen.

Laagste Prijs Eufy Deurbel!

Je kunt uit een Eufy deurbel met een enkele of dubbele camera kiezen

De meeste video deurbellen bevatten een enkele camera, zo ook de Eufy Video Doorbell Battery Slim. Maar wat is er beter dan één camera? Twee camera’s natuurlijk! Nee, de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro geeft je daarmee geen futuristisch 3D zicht van jouw stoep. Maar het biedt je wel een frontaal zicht op de bezorger bij je deur. Plus een naar beneden gerichte camera om het pakket vast te leggen dat deze wil afgeven.

De Eufy hoofdcamera aan de voorzijde is altijd een 2K camera met een hoog dynamisch bereik, een 4:3 beeldverhouding en met een 160 graden gezichtsveld. Die tweede camera heeft een iets lagere 1080p resolutie en heeft een gezichtsveld van 120 graden met een beeldverhouding van 16:9.

Laagste Prijs Eufy Deurbel!

 

Twee videofeeds in je smartphone

Bood een enkele camera al een uitstekend zicht voor jouw voordeur. Dan is de dubbele uitvoering nu gewoon nog iets completer met alles wat jij kunt waarnemen. Bij de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro krijg je dus twee videofeeds in je smartphone app te zien. Het heeft ook een dubbele bewegingsdetectie, waarbij passief infrarood wordt gebruikt om mensen te detecteren. Plus een radar voor de afstand en kijkhoek.

Eufy Dual 2 Pro

De Eufy Dual 2 Pro werkt op batterijen, maar kan ook op een bestaande deurbel bedrading aangesloten worden. Eufy zegt dat de batterij van een model op batterijen tussen de drie en zes maanden meegaat. Dit op basis van 10 bewegingsdetecties per dag, die elk ongeveer 20 seconden duren.

Ga voor een Eufy deurbel met een extra anti diefstal montageplaat

De bevestiging van een Eufy videodeurbel is volgens Eufy zelf stevig en veilig. Dus het wordt niet zomaar door middel van in- en uitklikken bevestigd. Zodra een potentiële dief het blikveld van de deurbelcamera betreedt, ontvang jij gelijk een melding op je smartphone. Je kunt dit evenement dan direct bekijken en de nodige acties ondernemen.

Het is daarnaast fijn om te weten dat de videobeelden met het gebruikersaccount gecodeerd wordt en vervolgens op de deurbel wordt opgeslagen. Anderen hebben zonder de juiste accountgegevens dus geen toegang tot deze video.

Maar wens je toch een nog betere fysieke beveiliging voor jouw Eufy deurbel en camera. Ga dan op zoek naar een speciale anti diefstal oplossingen van derde leveranciers. Denk hierbij aan een montageplaat voor op de muur of een deurbel beschermer of hoes voor op je voordeur.

Laagste Prijs Eufy Deurbel!

 

Heb je beslist een Eufy deurbel chime nodig?

Een op batterij werkende Eufy deurbel gebruikt veelal een enkele WiFi deurbel gong of een HomeBase speaker als digitale chime. Het kan daarnaast ook een Alexa Echo apparaat als chime gebruiken. Het is bovendien vaak met een mechanische bel compatibel (dus geen digitale gong).

De mini WiFi deurbel gong van Eufy kan in de hoogste geluidsstand ongeveer 70 tot 80 decibel bereiken. De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase 2 biedt je de handige mogelijkheid om nog een extra chime toe te voegen.

De koppeling van de Eufy deurbel met smart home platforms

De integratie met Amazon Alexa en de Google Assistant verloopt vrij simpel. Je kunt van deze platforms gebruik maken om de livefeed op een smart display of een tv met een daaraan gekoppeld en compatibel streaming apparaat te bekijken. Er is momenteel nog geen ondersteuning voor Apple’s HomeKit.

Je kunt bovendien (zoals eerder aangegeven) een Amazon Echo apparaat als een gong gebruiken. Dat is zeer praktisch voor als jij je toevallig in een ver deel van je huis bevindt en jij daardoor de gong van de HomeBase niet kunt horen. Deze optie is helaas niet door de Google Nest luidsprekers te gebruiken.

Laagste Prijs Eufy Deurbel!

 

Is er een HomeBase nodig om de Eufy deurbel te laten werken?

Bijna alle Eufy video deurbellen worden standaard met een HomeBase geleverd. Dit is een speciale WiFi repeater die de communicatie tussen de deurbel en jouw WiFi thuisnetwerk regelt. Deze HomeBase bevat ook 16 GB aan lokale video-opslagruimte, wat betekent dat er geen abonnement op een cloudopslag nodig is.

Alle externe Eufy camera’s hebben beslist een HomeBase nodig om correct te werken. De enige uitzonderingen zijn Eufy babyfoons, indoor camera’s, de Eufy Video Doorbell Battery Slim en bedrade deurbellen. De HomeBase is gelukkig eenvoudig met alle WiFi routers te verbinden.

De Eufy deurbel conclusie

Een Eufy Video Doorbell doet precies waarvoor het is ontworpen: het waarschuwt je wanneer iemand aanbelt. En stelt je in staat (als je dat wilt) om met deze persoon te praten zonder de deur zelf te openen.

Een Eufy deurbel neemt daarnaast lokaal videobeelden op en doet dit zonder daarbij abonnementskosten in rekening te brengen. Dus als jij liever geen video naar de cloud stuurt, dan is bijvoorbeeld een Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set zeker het overwegen waard.

Laagste Prijs Eufy Deurbel!

 

Een lokale opslag van videobeelden

De 16 GB lokale opslag geeft je toegang tot 180 dagen aan beeldmateriaal. Dit zonder abonnement of het zenden van een feed op het internet. Het hebben van een lokale opslag is een enorme boost voor het beschermen van jouw gegevens tegen slinkse hackers.

Een slimme detectie met gezichtsherkenning

Je betaalt ook niets extra voor de ingebouwde slimme detectie. De persoonsherkenning functie van de Eufy deurbel onderscheidt immers bezoekers van passerende objecten om zo valse alarmen te minimaliseren. En de gezichtsherkenning vertelt je wanneer er een bekend gezicht voor de camera staat.

Biedt 24 uur per dag een bewaking en beveiliging

Een Eufy by Anker Video Doorbell is dankzij de ingebouwde batterij bovendien zeer eenvoudig te installeren. Zodra het geïnstalleerd en ingesteld is, kun je prettig achterover leunen, ontspannen en Eufy al het werk laten doen! Want de Eufy deurbel biedt daarna 24 uur per dag een aangename bewaking en beveiliging van je huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *