Merken Zonnepanelen

Tier 1: Canadian zonnepanelen

canadian solar zonnepanelen

Laatste Update: September 2, 2023 door Hendrik

Canadian Solar zonnepanelen is zonder twijfel een van de vooraanstaande merken in de zonne-energie industrie. In dit artikel duiken we dieper in het merk, haar producten en wat Canadian Solar zo uniek maakt in de wereld van zonne-energie.

Geschiedenis van Canadian Solar

Opgericht in 2001, heeft Canadian Solar zich in korte tijd gevestigd als een betrouwbare en innovatieve producent van zonnepanelen. Met een aanwezigheid in meer dan 20 landen, heeft het bedrijf een wereldwijde voetafdruk gevestigd en is het erkend als een leider in zonne-energieoplossingen.

Tier 1: Zonnepanelen van topkwaliteit

Canadian Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen die geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Deze panelen zijn gemaakt met geavanceerde technologie en bieden hoge rendementen en betrouwbaarheid.

Duurzame Oplossingen

Naast zonnepanelen biedt Canadian Solar ook oplossingen voor energieopslag en zonne-energie systemen die bedoeld zijn om duurzame energie aan huizen en bedrijven te leveren.

Wat maakt Canadian Solar Zonnepanelen uniek?

 • Innovatie en Onderzoek: Canadian Solar investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling, wat heeft geleid tot enkele van de meest geavanceerde zonne-energie technologieën op de markt.
 • Wereldwijde Aanwezigheid: Met kantoren en productiefaciliteiten in meer dan 20 landen, heeft Canadian Solar een indrukwekkend wereldwijd netwerk opgebouwd, waardoor ze dicht bij hun klanten staan en snel kunnen inspelen op marktbehoeften.
 • Duurzaamheid: Canadian Solar zet zich in voor duurzaamheid, niet alleen door het produceren van zonne-energie producten, maar ook door hun bedrijfspraktijken en productieprocessen.

 

Canadian Solar Zonnepanelen heeft zich gevestigd als een belangrijke speler in de zonne-energie industrie dankzij haar voortdurende innovaties, wereldwijde aanwezigheid en toewijding aan duurzaamheid. Voor wie op zoek is naar kwalitatieve en betrouwbare zonne-energie oplossingen, is Canadian Solar een merk om te overwegen.

De Beste 5 Canadian Solar Zonnepanelen

Zonne-energie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Met de groeiende nadruk op duurzaamheid en de noodzaak om fossiele brandstoffen te verminderen, zijn zonnepanelen een uitstekende investering geworden. Canadian Solar, een van de toonaangevende producenten van zonnepanelen wereldwijd, biedt een reeks hoogwaardige panelen aan. In dit artikel belichten we vijf van hun beste panelen en geven we een overzicht van hun prijzen en functies.

1. Canadian Solar HiKu 400WP Full Black – €124,00

Dit paneel staat bekend om zijn esthetisch aantrekkelijke volledig zwarte ontwerp. Naast het uiterlijk levert het een vermogen van 400WP, wat het een uitstekende keuze maakt voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een combinatie van schoonheid en efficiëntie.

2. Canadian Solar HiKu 410WP Perc Black Frame – €119,00

Met een iets hoger vermogen van 410WP biedt dit paneel met zijn zwarte frame niet alleen een elegant uiterlijk, maar ook superieure prestaties. Het is een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en rendement.

3. Canadian Solar HiKu-Full Black 365WP OP=OP – oorspronkelijk €165,00 nu voor €103,00

Een kans om flink te besparen! Dit 365WP paneel wordt nu aangeboden tegen een gereduceerde prijs. Hoewel het een iets lager vermogen heeft dan de voorgaande modellen, biedt het nog steeds uitstekende waarde, vooral gezien de huidige aanbiedingsprijs.

4. Canadian Solar HiKu 460WP Perc Black Frame – €134,00

Als u op zoek bent naar iets krachtigers, dan is dit 460WP paneel perfect. Het combineert hoge efficiëntie met een stijlvol zwart frame, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel residentiële als commerciële installaties.

5. Canadian Solar 550 Wp Mono PERC OP=OP – €174,00

Topping de lijst in termen van vermogen is dit 550WP Mono PERC paneel. Voor degenen die de beste prestaties willen zonder compromissen, is dit het paneel om te overwegen.

Overzicht

Canadian Solar is een van de grootste zonnepaneelfabrikanten ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 2001 in Canada, maar produceert het merendeel van zijn panelen in China. Hier zijn enkele punten over Canadian Solar zonnepanelen:

 1. Kwaliteit en Prestatie: Canadian Solar staat bekend om het produceren van hoogwaardige zonnepanelen. Ze bieden zowel monokristallijne als polykristallijne panelen aan.
 2. Garantie: Over het algemeen biedt Canadian Solar een productgarantie van 10 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar, wat betekent dat de panelen na 25 jaar nog steeds een bepaald percentage (meestal rond de 80%) van hun oorspronkelijke vermogen moeten leveren.
 3. Innovatie: Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om hun producten voortdurend te verbeteren. Ze hebben een aantal innovaties geïntroduceerd in hun zonnepanelentechnologie, waardoor ze efficiënter en duurzamer worden.
 4. Milieuvriendelijkheid: Canadian Solar heeft zich ingezet voor duurzame bedrijfspraktijken en streeft ernaar de milieu-impact van hun productieprocessen te minimaliseren.
 5. Wereldwijde Aanwezigheid: Hoewel ze oorspronkelijk uit Canada komen, hebben ze een wereldwijde aanwezigheid en verkopen ze hun producten in vele landen, waaronder Nederland.

Als u overweegt om Canadian Solar Zonnepanelen te kopen, is het altijd een goed idee om meerdere offertes te vergelijken en beoordelingen van verschillende fabrikanten te lezen. Dit helpt u de beste keuze voor uw specifieke situatie te maken.

Informatie Zonnepanelen

Op zoek naar zonnepanelen? Wij helpen graag.

Ontvang geheel vrijblijven 1 tot 3 offertes van uw lokale installateurs.

Ook kunnen we u bellen om advies te geven over uw dak, merk zonnepanelen en omvormers.

Wij zorgen voor een goede match tussen u, de zonnepanelen en de installateurs.

 

Voor een vrijblijvende offerte kan de onderstaande zonnepanelen calculator ingevuld worden.

Wilt u gewoon informatie ontvangen of uw vraag stellen?

Vul het formulier in onder aan deze pagina of ga naar de contact pagina.

Stel uw vraag of ontvang een vrijblijvende offerte

Op zoek naar zonnepanelen? Wij helpen graag.

Ontvang geheel vrijblijven 1 tot 3 offertes van uw lokale installateurs.

Ook kunnen we u bellen om advies te geven over uw dak, merk zonnepanelen en omvormers.

Wij zorgen voor een goede match tussen u, de zonnepanelen en de installateurs.

   

   

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *